Get Adobe Flash player

Дневниците на Палечка – епизод 1

pal02 300x199 Дневниците на Палечка   епизод 1

Палечка на 2 месеца

Как се родих

Родих се вечерта на 9 юли 2009 година. Когато се появих на бял свят разбрах, че преди мен вече има  5 мои братя и сестри и аз съм изтърсакът в семейството.

Единствено аз приличах изцяло на мама. Бяхме като две огледални изображения, едното от които – доста по-малко. По късно разбрах, че точно заради това са ме избрали моите стопани. Първоначално те искали да си вземат мама, но тя решила да роди всички нас и объркала плановете им. Аз и моите братя и сестри сме нейното първо котило.

pal01 Дневниците на Палечка   епизод 1

Палечка и майка й

По-късно разбрах, че моята муцунка ще бъде малко по-сплескана от тази на мама, а козината и опашката ми – много по-пухкави. Татко ми е черен персиец с много мека и копринено лъскава козина и аз съм наследила моята козинка от него.

Моите братя и сестри са много различни от мен. Имам трима братя с черна козина, един – с рижа, и една сестра с шарена козина. Понеже бях последна в котилото, реших, че трябва да се боря за внимание по всички възможни начини и се научих да бия много бързо. Веднъж набих единия от братята си и докато го бих ми беше толкова кеф, че се размърках!

pal05 Дневниците на Палечка   епизод 1

Палечка и нейните братя и сестри

Всъщност, когато ме заведоха в моя нов дом се научих да си играя и с хората, научиха ме и да бъда много по-нежна, защото щом посегнех с нокти, ме пляскаха по лапата и разбрах, че който бие, също и го бият. За това обаче ще ви разкажа по-нататък…

Родният ми дом беше фотостудио и когато станах на месец и половина ми направиха първата фотосесия. Още от малка знам как да заставам когато ме снимат!

pal04 Дневниците на Палечка   епизод 1

Палечка на първата си фотосесия

Мама ме научи на много неща, включително как да си правя тоалета, къде е тоалетната , как да мъркам… Но едва по-късно разбрах, че по наследство от нея съм получила и желанието да опитвам екзотични храни като например домат, авокадо, банан, (дроб не обичам – пфу, гадост!) и всичко, което ядат моите стопани. Сега ми дават и котешка храна, но това, което те хапват, е винаги по-вкусно!

В следващия епизод ще ви разкажа как се запознах с тях!

Be the first to like.

Leave a Reply

Времето лети…
August 2017
M T W T F S S
« Jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Скучни цифри